FOREDRAG

Ole er en populær foredragsholder og har gjennom årene holdt hundrevis av foredrag. I tillegg er han er en etterspurt konferansier som kombinerer faglig innsikt med humor og god stemning både for den som står på scenen og for publikum.

FOREDRAG SOM TILBYS I 2022

#mislykka

Hva er felles for og hva er forskjellene på en ekspedisjon som aldri nådde polpunktet, en skandale på en rød løper, en gründeridé som gikk i vasken og et TV-program som ingen ville se?


Underholdningsforedraget #mislykka har som mål å gi publikum en positiv holdning til det å feile.

Et arbeidsmiljø hvor det å gjøre feil og mislykkes er akseptert som en del av utviklingsarbeidet, har større mulighet til å oppdage sammenhenger og innovative løsninger man ellers kunne oversett. Når ting går bra, hvorfor risikere noe?

Ole André Sivertsen svarer på dette og har funnet fram til faktorene som gjør prosjekter #mislykka. Humoristisk og underholdende fortalt gjennom egne og andres opplevelser.

Les mer om bakgrunnen for #mislykka her.

Varighet: 30 – 45 minutter etter kundens ønske.

FYLLA – fra vors til bakrus

En vitenskapelig, humoristisk og svært gjenkjennelig reise om alkoholens påvirkning rent fysisk, psykisk og sosialt.

  • Hvordan endrer vi oss med økende promille?
  • Hvorfor gjør vi så mye dumt?
  • Hvorfor er det så gøy?
  • Og hvorfor drikker trøndere karsk?

Her får du en vitenskapelig forklaring på alt fra hvorfor du ble med på karaoke til en medisinsk kur mot bakrus. Passer i alle anledninger hvor man ønsker å kombinere ny innsikt med underholdning.

Varighet: fra 20 minutter (kåseri) til en time (multimediaversjon).
Les mer om FYLLA her.